Tjäna pengar när jag sover


tjäna pengar / torsdag, april 22nd, 2021

Dert är en härlig känsla att tjäna pengar när jag sover och ha börjat bygga min pengamaskin. Möjligheterna ligger bara några steg bort från tanke till verkställande. För mig började jag skapa en passiv inkomst för några år sedan genom att investera i träd i Afrika. Något som kommer ta mig 20 år att få avkastning på och det hanlar om en ganska stor summa pengar. Helt enkelt en del av min kommande pension. Idag är det inspirerande att se att jag kommer närmare avkastningen år för år. Med tiden kommer jag en dag behöva ta ut pension och då kommer jag även kunna få ta del av min egen investering.

Hur jag kan tjäna pengar när jag sover

För att tjäna pengar när jag sover idag investerar jag i kryptovalutor. Jag köper kontrakt som i sin tur ger mig till gång till valutahandel och AI-robotar som handlar åt mig. En viss avkastning är svår att garantera men med de senaste månadernas resultat är jag ok med 20% i utbetalning. Varje dag som går, eller ska jag säga natt so passerar, tjänar jag en bra slant till mitt sparande. Jag återinvesterar även detta till min pengamaskin som jobbar dag som natt.

Kryptovalutor

Det finns 5000st kryptovalutor att handla med på den digitala marknaden.

Kryptovalutor

Oberoende

Att bli ekonomiskt oberoende har bara med oberoende och frihet att göra.

Oberoende

Passiv inkomst

Att handla med digitala valutor ger mig passiva inkomster att bli fri.

Passiva inkomster

Den digitala kryptomarknaden

På kryptomarknaden finns ungefär 5000 olika valutor att handla med. Min trader bestämmer vad som handlas med och det finns ett fåtal utvalda. Handeln i den digitala världen går till så att man köper och säljer valutapar. Detta innebär att en fiatvaluta, exempelvis USD, EURO eller SEK handlas med gentemot exempelvis en digital valuta. Det vanligaste kanske är USD mot Bitcoin men det kan naturligtvis variera mellan olika verktyg.

Handeln med digital valuta sker 24 timar om dygnet och 7 dagar i veckan året runt. Detta går inte att göra med vanliga valutor på en vanlig bank där du egentligen bara handlar på kontorstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *