Pengamaskin med kryptovaluta


pengamaskin / onsdag, april 21st, 2021

Tanken att ha en pengamaskin har jag haft sedan länge. hur jag skapar den tänkte jag berätta här. Hade det varit enkelt att bygga en pengamaskin hade alla människor gjort det, eller, hade de fortfarande varit bekväma och tyckt att de inte behöver den. Man säger att 95% av befolkningen gör som de brukar. Att större delen av befolkningen har svårt att förstå att en liten förändring kan göra enorm skillnad. Det finns idéer om att du spar alla dina pengar under 5 år. Investerar ALLT du kan spara istället för att konsumera saker du inte behöver. Då kan du bli miljonär på ett par år och ha goda förutsättningar att leva gott resten av livet. Eftersom ingen tror sig kunna göra det, försöker väldigt få människor att göra det utan reflektion och lägger ned tanken direkt.

Den andra delen av människor, alltså de 5%, ser direkt möjligheten och gör det till livsmål imorgon. Jag tror mig tillhör den senare delen av befolkningen. Mycket beroende på att jag brukar tänka annorlunda, utröna om det fins fleralternativ och se vidden av absoluta möjligheter. Om jag får säga det själv alltså.

Bygger min egen pengamaskin

Det går egentligen ganska enkelt att börja skapa en pengamaskin och det kräver bara $100. Det är inte första gången jag gjort detta på olika sätt och det fungerar. Hundratals träd i Afrika är i min ägo och det är ett sätt att förvalta och erbjuda min investering och assistans till behövande. Jag handlar med kryptovalutor och gör roliga saker. Investerar i saker jag analyserar och tror på. Jag tycker om att göra nya saker och vill lära mig nya saker dagligen. Jag vill också ligga på sofflocket och lata mig och tänka mig att jag kanske slutar jobba nästa år. Eller så hittar jag en ny utmaning och söker ett nytt jobb eller skapar en ny idé.

Möjligheten med att handla med krypto gjorde mig så nyfiken att jag inte heller kunde låta bli att berätta för mina bästa vänner och bekanta. Det är såklart en risk med att investera i kryptovaluta. Jag kan inte släppa en sån möjlighet när jag får en inbjudan till en möjlighet som verkade intressant. Jag har ju dessutom satsat en peng och investerat mer i min pengamaskin.

Först köper jag kryptovaluta med fiatpengar. jag investerar i bitcoin och förflyttar pengarna som digital valuta. Skickar sedan dessa vidare till min pengamaskin och låter överföringen ta plats där pengarna jobbar. Jag ser över investeringen och tar ut pengar eftersom, så fort det finns minimun eller så återinvesterar jag tills jag har önskad avkastning till min e-wallet. Avkastningen är olika med olika verktyg men det jag gillar bästa ger mig ca 20-25% i avkastning varje månad. Min investering nu är på $4500 och jag har normalt sett en avkastning på $700 i månaden.

One Reply to “Pengamaskin med kryptovaluta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *