Passiva inkomster

Tanken har väl slagit de flesta, att man önskar sig passiva inkomster i livet. Jag önskade sent i livet att jag skulle kunna ha en pott med pengar som kunde leverera avkastning. Funderingarna har varit hos mig under senaste åren och jag har gjort ett flertal investeringar som fungerar. Jag är i person en sökande individ och tycker det är intressant att hitta nya lösningar. Att handla med valuta har varit svårt utan egen kunskap men numera gör jag det ed daglig avkastning och tusentals kronor i uttag varje månad.

Tills för bara ett par år sedan har det funnits möjlighet att handla med valuta. Att ta del av och skapa passiva inkomster och bygga ett eget sparande. Detta sker för min del med investering i företag som erbjuder ett gratis konto och där jag gått med. Jag köper alltså kontrakt i företaget som sedan sätter pengarna i arbete för att skapa en avkastning till mig.

Naturligtvis får inte jag hela avkastningen ev den handel som sker men en del av den investering jag gör för att de skall handla med min investering.

Passiva inkomster tål att jämföras

Min uppgift blir i detta nya att jag vill jämföra med tidigare investeringar och sätta mig in i hur det ser ut. Allt går ut på att jag ska investera och få så mycket ut som möjligt. Inom valutahandel kan man välja att handla med fiatvaluta eller kryptovaluta. Min investering handlar med en del kryptovaluta och en del som är fiatvaluta. Detta innebär att handeln på går varje dag dygnet runt utan att stoppa dag eller natt. En fördel som jag ser det då det blir effektivare och ger mer avkastning.

Aktiemarknaden är aktiv under banktider och detta olika i varje tidszon. Det är såklart skillnad på att anlita en AI-robot som handlar dygnet runt alla dagar i veckan eller en börsmäklare som har kontorstid.