Om

Jag delar med mig av min passiva inkomst och hur jag gör för att tjäna lite extra med olika verktyg. Det handlar om långsiktiga investeringar men mest med valutainvestering och kryptovalutor. Min investering från första dagen har egentligen bara varit $100 och jag började i mars 2021. Med den korta startbana, när jag nu skriver detta, har jag idag en pengamaskin som ger mig en avkastning på ca $30 per dag.

Vem vill inte ha en månadsavkastning på ca $900, utöver lön och förvärvsinkomst.

Jag ger inga dår om hur man ska göra utan delar bara med mig av min erfarenhet i min idag korta resa inom valutahandel, bitcoin, kryptovaluta. Jag ser en stor potential att skapa en extra pension när den tiden kommer. Samtidigt har jag svårt att se att min ålderspension kommer ge mig en fantastisk ålderdom med alla mina drömmar.

Då jag nyligen passerat 50år är det såklart en dräm att få köpa huset, skämma bort barn och barnbarn. Kanske leva ett gott liv på ålderns höst eller flytta utomlands till solen och värmen. Jag har som sagt börjat fila på min möjlighet och ser omgående att jag kanske kan pensionera mig innan 60 års ålder. att bara ja den insikten ger mig kraft och ork att sätta pengarna i arbete och skapa mig en framtid jag drömt om länge.