min pengamaskin


pengamaskin / måndag, april 26th, 2021

Genom åren har jag sett fram emot när jag lyckas skapa en pengamaskin som kan skapa en långsiktig trygghet. Jag vill sätta undan en del av min inkomst och skapa en ränta på ränta effekt som bygger kapital länge. Det finns flera olika sätt att göra detta på och jag har kanske hittat ett. Egentligen handlar det om strategi, förbannad rutin och att ha en ordning där jag först sätter av mitt sparande och bygger min pengamaskin.

När jag får lön betalar jag mig själv först genom direkt investering och sparkonton

Bygga pengamaskin med avkastning

Genom att skapa strategisk avsättning från min lön eller inkomst. Blir varje månadsspar trygg och med säker avsättning en växande pengamaskin. Pengarna investerar jag på olika sätt och det kan se annorlunda ut för alla. Min tanke är att bygga en extra pensionsinkomst, se till så jag kan leva gott och länge. Eftersom en investering kan bli både sämre och bättre än förväntat är det spännande att följa mina investeringar i kryptovaluta som görs idag. Det kan ju egentligen gå hur som helst även om jag valt att se det från en positiv sida. jag investerar aldrig pengar jag behöver utan ser det bara som en annorlunda väg för att få mina pengar att växa.

Början till min pengamaskin har varit en investering jag började med redan 2016 då jag köpte träd i Afrika. Avkastningen kommer efter 20 år och jag trodde på idén. Den ger inte bara min en avkastning utan skapar jobb på plats i landet, bygger skolor och ger befolkningen möjlighet till lån för att bygga upp sitt samhälle med bättre teknologi. Exempelvis kan de skapa solenergi och ha elektriska lampor istället för fotogenlampor som kan skapa bränder. Jag tycker fortfarande det är en bra investering att köpa träd i Afrika och trivs verkligen med att kunna hjälpa andra.

Investering med valutahandel

Min andra investeringsmöjlighet började jag på i slutet på 2020 då jag köpte valuta med hjälp av att köpa licenser. Det finns flertalet modeller och de handlar på samma sätt med AI-robotar. Avkastningen är olika och det finns delar som är annorlunda med dessa företag. Att handla med valuta och göra det för hand tar mycket energi och ingen är så snabb som datorerna vi använder.

Möjligheten med allt som gäller investering är riskfyllt men jag ser dagligen på mina resultat. Jag kan ta ut pengarna till mina digitala plånböcker och känner mig trygg i hur det fungerar. Om jag inte riskerar någonting i livet kommer jag inte erfarit mina äventyr. Inte sett världen som jag gjort eller haft möjlighet att kunna tjäna pengar eller heller hjälpa andra. Det är spännande och det kan kittlas i magen bara bitcoin rusar eller rasar men det är det värt för mig.

Ming pengamaskin jobbar dygnet runt och ger mig snart en månadslön i avkastning och jag tycker det är roligt att jobba med detta på fritiden. Jag vet inget annat som ger samma känsla för mig och det är ett fåtal vänner och människor jag har delat med mig av detta till. Du som läser detta kanske är mer nyfiken och kan såklart höra av dig.

Jag berättar gärna om du har rätt inställning och attityd till vad pengar kan göra om de används rätt. Saker jag förmodligen inte kommer göra är att bli en konsumtionsdåre med nya bilar eller båtar. Däremot vara en klok medborgare som kan bidra och gynna världen med mina investeringar. Se möjligheter till förändringar på exempelvis existerande ekonomiska system.

One Reply to “min pengamaskin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *