köpa bitcoin med digital plånbok


bitcoin / tisdag, april 13th, 2021

Du kan Köpa bitcoin genom att använda en digital plånbok. Det är så jag köper bitcoin till mina investeringar. Intresset ökar stort för digitala valutor så jag tycker det är kul att dela med mig av min erfarenhet. Så här en enkel handledning om var jag köper bitcoin och andra kryptovalutor. Flertalet digitala plånböcker går att använda för att göra transaktioner och det är hyfsat enkelt.

Första gången jag skulle köpa bitcoin gjorde jag det genom en tjänst som inte är svensk. Jag skaffade ett konto och genomförde transaktioner till en bitcoinplånbok. Det är en rad av siffror och bokstäver i en följd. Vid varje transaktion kollar du fyra första och fyra sista tecknen. Säkerställer att dessa är rätt och påbörjar din betalning. En betalning börjar alltid med att du måste göra en transaktion från ett fiatvalutakonto till digital plånbok. Fiatvaluta är de pengar som du har på din vanliga bank.

Det kanske vanligaste jag köper är USDT (USD-Tether) och är värd ca 1 USD. Dess grundfunktion är att ha en stabil växelkurs och vara enkel att överföra mellan olika handelsplatser och wallets eller digitala plånböcker. Det är precis så jag använder den. Det är i nuläget ganska rörligt och spännande. Tänk bara på att US Dollar inte är samma sak som USDT. Är du osäker på saker så kolla en gång extra så du inte hamnar i knipa.

Följ trenden – köp bitcoin

Jag berättar mer än gärna hur jag, som vilken amatör som helst har gjort. Det är kul att inpirera och att “sharing is caring” som man kan säga.

Tänk på att tvåstegsverigiering eller tvåfaktorsautentisering är viktigt för säkerheten för dina digitala konton.

Google tvåfaktorsverifiering

Bitcoin ör just nu en svajande valuta som ör mycket spännande. Någon har sagt att de inte är förvånade alls om bitcoin kommer nå ett värde på $300.000 2021. Jag är mer “ja eller jasså” på det påståendet och alls ingen bitcoin-investerare själv. Jag köper mig in på Ai -robotarnas snabba identifiering av upp och nedgång och gör mig en liten hacka i procentuell utdelning som jag är mycket nöjd med idag.

Alternativ till att köpa bitcoin

Var kan man köpa bitcoin?

En av de väl använda plånböckerna på nätet är bitcoin.com. Tjänsten på nätet är på 4 olika språk med bland andra Engelska, Ryska, Kinesiska och Spanska. Du måste ladda ned en app till din mobiltelefon för att kunna använda tjänsten, vilket kanske är ett säkerhetstänk. Det tycker jag är bra. Med tanke på dagens utveckling kanske man bör vara extra försiktig.

Jag har använt mig av flera olika digitala plånböcker för att köpa bitcoin. Det finns ett enormt tryck på denna marknaden nu och många vill tjäna sig en hacka. Bli inte förvånad om du hittar fler e-wallets som du kan använda för att köpa kryoptovalutor. Jag tycker det är spännande att jämföra dem och känna på vad som fungerar för mig. Det är bra att testa dem själv om du vill hitta dina favorit för dina syften.

Detta är det nya och bankerna kommer gråta på vägen till sina valv. Jag tror med tiden dessa bara kommer innehålla guld och inget mer. Resten är de tvungna att investera i bitcoin för att vara med på kundernas nya marknad. Det kanske är typiskt att de inte såg detta komma redan 2009, nu ör det lite sent att koppla på sista vagnen, hoppla.

One Reply to “köpa bitcoin med digital plånbok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *