en aktiv dag med passiv inkomst


passiv inkomst / fredag, april 2nd, 2021

Dagen till ära och passiv inkomst rullar på. Det är långfredag och vädret är kanske inte det absolut bästa här i Göteborg. Gårdagens avkastning på 0,88% gjorde såklart skillnad och stämningen efter flera dagar av lägre avkastning. När vi talar om avkastning för passiv inkomst är det viktigt att hålla isär de olika källorna. En bank som hanterar dina fonder bör inte ta mer än 0.4% i förvaltningsavgift. har du sett annat högre är det inte ovanligt men absolut förödande för att dina pengar ska växa. Med åren blir den kostnaden ett minustal för dig. Din pension kommer med andra ord helt enkelt minska än öka.

För att skapa passiv inkomst är det bra att ha koll på avgifter, din möjliga investering samt hur du kan hantera dina uttag. Att handla med krypto eller bitcoin verkar krångligt och kan så vara. Som med allting annat nytt måste man vänja sig vid nya metoder och lära sig nytt.

uttag för passiv inkomst

För att kunna ha pengarna växande är det viktigt att förstå att du bör sätta dem i arbete under en längre tid. Det är kanske ovant att ta ut pengar från banken och sätta in den i digitala verktyg. Det är dock så enkelt att du kan hantera pengarna via VISA-kort och faktiskt också låta din avkastning jobba eller betala dina räkningar.

Att sparandet i sig ger avkastning på dagen och i ny form gör det spännande att placera pengar på olika platser. Jag talar ofta om Qubit Life men har också flera andra verktyg där vi långsiktigt sparar pengar. Senaste åren har investeringen fått jobba i Afrika med träd som investering. Den placeringen blir en avkastning efter 20 år och dessutom under 20 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *