Bli ekonomiskt oberoende


ekonomiskt oberoende / onsdag, april 28th, 2021

Jag har under hela mitt vuxna liv drömt om att leva ekonomiskt oberoende. Jag menar inte att ha ett överflöd av pengar för konsumtion. Men att kunna ha ett ekonomiskt flöde utan begränsning för de saker jag behöver med genomtänkta investeringar. Möjligheter att investera till det jag önskar skapa i livet och framtiden. Att helt enkelt kunna leva det goda livet utan att vara orolig för att det ska kunna gå. Kanske vill jag leva halva året i Sverige och halva året utomlands med en rullande pengamaskin utan att saker i livet hindrar mig.

Att bygga denna dröm kan vara precis den utmaningen jag idag behöver och genomgår. Med en för mig stabil avkastning genom investeringar blir avkastningen en rullande snöboll som redan nu bygger ekonomisk frihet. Möjligheten för mig ligger bara några månader tillbaka och jag investerade endast $100 för att börja ett ekonomiskt oberoende.

Jag kan bli ekonomiskt oberoende på några år

Det finns absolut ingen hemlighet bara nytänkande, lite våghals och en gnutta sparpengar som jag istället för att ha på ett dött bankkonto, investerar i min pengamaskin. Möjligheten ger mig ett par år av avsättning och daglig avkastning som dessutom skapar min framtid för familj och barn. Jag kan inte låta bli att berätta detta för mina nära och kära och kanske även du som läser detta blir fundersam och berörd av möjligheten.

Genom att köpa licenser i ett nätverksföretag gör jag investeringar som jobbar och avkastar dagligen. Inom ett par månader jag har investerat och byggt en kassa på ca $4500 som jobbar. Denna pengamaskin skapar ekonomiskt oberoende kommande årtionden och livet framåt. Min månatliga avkastning på investeringen blir ca 20%, alltså $900 i månaden. Jag kan ta ut pengarna eller återinvestera om jag vill men har valt att göra både och.

Om du inte hittar en väg att tjäna pengar när du sover, kommer du att jobba tills du dör.

Warren Buffet

Orden klingar i mitt huvud varje morgon och det är viktigt att faktiskt se möjligheterna som ligger runt hörnet. I motsats till det kan jag vara en sovande zombie som faktiskt kommer jobba tills jag dör utan att kanske ens veta om att möjligheten finns.

Möjlighet till ekonomiskt frihet

För att göra det jag gör skapar jag konto på ett flertal olika tjänster, överför fiatvaluta (vanliga pengar på lönekontot) till en digital plånbok. Betalar sedan licenser till sidan där jag nätverkar och bygger min pengamaskin med kryptovalutor. Jag kan eftersom ta ut pengarna till ett VISA-kort och använda det i butik där jag helt enkelt handlar online. Jag har beställt hämtmat, köpt saker på nätet, betalat räkningar för att testa detta och det fungerar.

Så sätter jag pengarna i arbete

  • Registrerar min E-wallet (digitala plånbok eller kryptoplånbok) på binance eller crypto.com
  • Registrerar mitt konto på exempelvis qubit.life för att köpa licenser (Jag blev inbjuden av god vän)
  • Överföra fiatpengar till din kryptoplånbok (tog några dagar att genomföra)
  • Genomför transaktion från kryptoplånbok till qubit.life (detta görs oftast med bitcoin)
  • Inväntar transaktion till qubit.life plånbok för att handkla licens
  • Köper licens och väljer valör från $100 – $100.000

Det finns flera alternativ att använda sig av olika tjänster för både digital plånbok eller tjänster för att köpa kryptovalutor. Jag råder inte dig att välja något av det jag gör men som ovan kan det se ut och det är helt dia val att göra dina investeringar.

För mig är det mycket värt att skapa denna inkomst och det är ett dagligt lärande och utvecklande som jag tycker mycket om i vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *