bitcoin upp och ned


bitcoin / fredag, maj 21st, 2021

Det är såklart svajigt att handla med bitcoin upp och ned nu när den sjunkit några dagar. Eller så det är enormt stabilt att handla med bitcoin när priset sjunker.Den som tror att den kommer stiga igen kan tjäna sig snabb pengar på bara minuter. Trenden med bitcoin är intressant och jag handlar med bitcoin för att den är styrd av folket. Den styrs av intresset av folket och värderas på efterfrågan.

Bitcoin is like anything else: it’s worth what people are willing to pay for it.

Stanley Druckenmiller

I jämförelse med vanliga pengar eller det vi även kallar för fiatvaluta. Är en nationell valuta som inte är knuten till priset på en råvara, som guld eller silver. Värdet på fiatvalutan baseras till stor del på allmänhetens förtroende för valutans utfärdare. Vanligtvis en regering eller en centralbank i ett land.

När bitcoin varierar i värde kan det vara intressant att köpa om man vill ha ett bra pris. Det du kan göra om du har massor av coins du vill sälja. Finns det personer som handlar med bitcoin för att göra sig en hacka på annat sätt och erbjuder sina coins.

Bitcoin upp och ned

Jag har inte handlat några bitcoins men tycker det är spännande att analysera vad som påverkar priset. Elon Musk har gjort flertalet uttalanden som man knyter till både uppgång och nedgång. Han menar på att det kostar för mycket miljö för att egentligen mina den. Det är en aspekt man ska ha respekt för samtidigt som det kommer nya digitala valutor. Nya digitala valutor kommer vara snabbare och enklare att mina. Det kommer bli en match för bitcoin att modernisera tekniken vilket verkar helt ogörligt.

Bitcoin har en negativ utveckling då den är byggd på gammal förlegad teknologi. Den är enormt trött då man 2009 vid utvecklingstillfället hade begränsad teknologi för att utvinna bitcoins. Med dagens teknologi kommer man kunna mina miljoner gånger fler coins inom snar framtid.

Qchain, som utvecklas av qubit ligger mycket nära att släppa sin egna digitala valuta. Den femte generationens digitala valuta kommer slå bitcoins långsamma process med hundratusensalts gånger bättre prestanda. Den som lever får se och vi kan alla lära oss någonting nytt av att vara nyfikna på någonting nytt och främjande för framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *